top of page

MIJN VERHAAL

 

‘Ik ben geboren in Argentinië, getrouwd, moeder van twee kinderen en eigenaar van een goedlopend taalbureau. Rond mijn achtendertigste voelde ik dat er wat miste in mijn leven. Zo begon voor mij een zoektocht. Op een dag kwam mijn man, een nuchtere Hollander, thuis van zijn werk en vertelde me, tot mijn verbazing, dat hij een Reconnective Healing zou krijgen van een collega. Na die healing sessie zag ik dat dat een heel bijzondere ervaring voor hem was geweest. Daar werd ik nieuwsgierig van, dus ben ik het ook gaan doen. Mijn eerste sessie was gewoon prettig ontspannend, maar verder niet zo bijzonder. De tweede sessie was heel indrukwekkend. Terwijl ik op de massagetafel lag, gingen mijn armen uit zichzelf bewegen en rustig rondzwaaien. Ook voelde ik me verbonden met helder licht. Het had zoveel indruk gemaakt, dat ik twee dagen later gelijk The Reconnection ben gaan doen. Tijdens The Reconnection voelde ik me weer verbonden met helder licht en zag ik Wijzen in een kring om me heen staan. Ze gaven me de boodschap dat het mijn pad was om hiermee verder te gaan. Dat kwam als een grote verrassing; ik heb er namelijk nooit eerder over gedacht om practitioner te worden. Voor mij was dit het begin van een ontwikkelingsproces met onverwachte veranderingen.’

 

 

VERANDERINGEN

 

‘De manier waarop ik dingen ervaar is sinds de Reconnective Healing sessies veranderd. Het leven is niet perfect. Onprettige gebeurtenissen kunnen ons helpen om te begrijpen dat alles wat wij nodig hebben om ons gelukkig te voelen, in onszelf zit. En dat staat los van wat er om ons heen gebeurt. Dat probeer ik nu iedere dag toe te passen. Ik neem dagelijks tussendoor tijd voor ontspanning: meditatie, ademhalingsoefeningen of even mijn ogen dicht. Hierdoor ben ik bewuster gaan leven - gezonder eten, meer bewegen - en voel ik me gelukkiger en geïnspireerd!

Door Reconnective Healing ben ik een nieuw pad ingeslagen. Ik voelde dat ik hier ook andere mensen mee wilde gaan helpen. In 2011 heb ik de opleiding tot Foundational Practioner Reconnective Healing® en Certificed Practitioner The Reconnection® gedaan en sinds 2015 mijn praktijk in Heiloo opgericht.

 

 

'Er is nooit een perfect moment om met iets nieuws te beginnen,

die tijd maak je er zelf voor.’

bottom of page