top of page

Reconnective Healing is een manier om de balans te herstellen op lichamelijk, geestelijk, emotioneel, spiritueel of elk ander niveau.  

 

Reconnective Healing® is een relatief nieuwe vorm van healing die anders werkt dan de vormen van healing die we tot nu toe kenden. Effecten van Reconnective Healing® vinden snel plaats (1 tot 3 sessies), zijn vaak duidelijk waarneembaar en blijvend. Het kan helpen bij stress, ernstige vermoeidheid, lichamelijke pijn, vage klachten, depressieve gevoelens en vele andere vormen van disbalans. Het gaat niet om de klacht of symptoom maar de onderliggende disbalans en gebrek aan licht dat hersteld moet worden.

KINDEREN

Reconnective Healing kan ook heel effectief zijn voor kinderen.
Ervaart uw kind slaapproblemen, angst, snel boos worden, gevoeligheid, enz.?
Dan kan een sessie Reconnective Healing goed helpen.

Tijdens de sessie mogen kinderen bij de ouders blijven zitten of gaan spelen.

ACHTERGROND

 

Reconnective Healing® is de nieuwe energie, het licht en de informatie van onze planeet. Het is een sterk ontwikkelde vorm van energie-interactie die onze gezondheid, balans en kwaliteit van levensvoortgang blijft bevorderen met oneindige vrijheid en vergroot bewustzijn. Het bevordert ons vermogen om onszelf te balanceren en het leven van anderen te beïnvloeden. Het wordt door de wetenschap van vandaag erkend als de Reconnective Healing-frequenties, het nieuwe all-inclusive spectrum van energie, licht en informatie. Deze trillingsfrequenties omvatten de energiesystemen en de voordelen van alle energie technieken die we kennen, maar zijn toegankelijk zonder ingewikkelde stappen, procedures of rituelen en kunnen door iedereen worden geleerd.

Aangeboden in individuele sessies, Reconnective Healing® is geen therapie of behandeling. Het is VERANDERING.
De ervaring van elke persoon zal uniek zijn, omdat ieder van ons zijn eigen onafhankelijke perfectie heeft.

Na jouw sessies, kijk naar je leven en wees de waarnemer. Let op wat er is begonnen te verschuiven. Het kan op een fysiek niveau zijn. Het kan op een mentaal of emotioneel niveau zijn. Het kan zijn dat een relatie gemakkelijker is geworden of een werkuitdaging is verdwenen, of het is waarneembaar in je interactie met anderen. Je bent bijvoorbeeld een katalysator geworden, een nieuwe schakel in een situatie waarmee anderen om jou heen worstelden. Als klant ontvang je wat het meest geschikt is voor JOU in je leven en voor degenen met wie je omgaat. Reconnective Healing is een bron voor heelheid. Het is voelbaar. Het is een vibrationele verandering in je cellen en je DNA is aan het veranderen. Je begint meer samenhangende lichtniveaus uit te zenden. Je zal meer flow en vooruitgang ervaren in je leven.

 

 

              

 

 

Meer lezen over Reconnectieve Healing?

Zie www.reconnectivehealing.pro

bottom of page