top of page

HOE ZIET EEN SESSIE ERUIT?

 

Tijdens een sessie draag je gemakkelijke kleding en liefst geen parfum. Je gaat gekleed en zonder schoenen op je rug liggen op een massagetafel, waarbij je je ontspant en de ogen sluit. Je hoeft verder niks te doen. Blijf maar alert en open voor wat er gebeurt. Hecht niet te veel aan een resultaat, maar laat je verrassen door de sessie en zie het als een heerlijk moment van rust en onstpanning voor jezelf. Ervaar! Ik zal aan jouw lichaam werken zonder je aan te raken. Dit doe ik door mijn handen rond jouw lichaam te bewegen. Tijdens de sessie komen er hoge energiefrequenties beschikbaar, waarbij je in aanraking komt met een veld van licht en informatie.

Na de healing bespreken we jouw ervaringen tijdens de sessie. Ieders ervaring met Reconnective Healing is uniek. Soms is er meteen tijdens de eerste sessie effect merkbaar, en soms duurt het wat langer.  Aanbevolen wordt om 1 tot maximaal 3 sessies te ondergaan.

ANDERE LOCATIE

 

Indien gewenst kan ik Reconnective Healing ook op locatie of op afstand geven. 

Het is tevens geschikt voor (huis)dieren. 

 

KOSTEN

Een Reconnective Healing sessie, inclusief nabespreking, kost € 70 en duurt circa 50/60 minuten.

 

              

 

Belangrijk:  Reconnective Healing en The Reconnection zijn geen vervanging van geneeskundige behandelingen en/of medicijnen. Zoek in geval van ziekte altijd contact met een arts.

bottom of page